Löpgruppen


Jag älskar skogen och den energi som den ger mig. Att få motionera där är bland det bästa som finns när det kommer till energipåfyllnad. Men jag gör det aldrig längre. För rädd för att bli utsatt för ett brott. Världens mest naturliga sak, att vara ute och röra på sig i naturen vill jag inte längre på grund av att någon väljer att ta friheten att utsätta en annan människa för något som ingen ska behöva vara med om.

Så jag kom på det. Hörrni, vi springer tillsammans!
Med mitt företag Svettglädje så kommer jag finnas på plats varje tisdagskväll en tid framöver i Rydsspåret och invänta er om någon mer vill springa. Det kommer inte handla om tid när vi springer ihop, det kommer handla om trygghet och frihet. Att faktiskt kunna få vara ute i naturen men att vi gör det tillsammans. Och det kommer absolut inte kosta någonting. Det här vill jag göra för att jag vet att det är många med mig som känner exakt så här vilket jag tycker är så himla tråkigt. Man ska kunna gå ut och röra på sig i skogen utan att vara rädd.

INFO

Kostnad: INGEN
Var: Rydsspåret
Kl: 18.00 varje tisdag med start den 9 januari
Samling: Vid omklädningsrummen, vid fotbollsplanen
Anmäl er: Via facebookeventet Löpgrupp Svettglädje

Kunna springa: 5 kilometer på ca. 35 minuter.
För vem?: Alla är välkomna!

Jag vill egentligen inte sätta en tid man måste kunna springa på men det krävs för att vi ska kunna hålla ihop gruppen. Det kommer inte vara en tävling. Se det som att vi ses ett gäng varje tisdag med känslan av att vi ska få springa i skogen ihop och fylla på med energi. Så vill jag att det ska vara.

Man anmäler sig inte till någon termin eller liknande utan du anmäler dig via eventet inför varje tisdag. Känner du för att springa i skogen tillsammans med ett gäng kvällen innan, bara att anmäla sig.

Vad tycker ni? Ses vi där?